SUIDERAS

moderne schuurwoning
voorzijde
rechterzijde
flexibele schuurwoning achterzijd
linkerzijde
levensloopbestendige schuurwoning

schuurwoning

Kenmerkend voor dit schuurwoningconcept is flexibiliteit. Het totale woonoppervlak kan zelf worden bepaald en begint vanaf ongeveer 95 vierkante meter. Door de slimme constructie is iedere denkbare indeling van de ruimte mogelijk.

Levensloopbestendig

Door alle voorzieningen gelijkvloers uit te voeren op de begane grond ontstaat er een levensloopbestendige schuurwoning, waarbij u volledig vrij bent in de keuze van indeling en afwerking.

levensloopbestendige woning doorsnede
Bekijk ook de Bramel, een ander schuurwoningconcept met onder andere een overdekt terras.

Flexibel ontwerp

Afhankelijk van de gekozen afwerking en kleurstelling krijgt dit ontwerp zijn unieke uitstraling. Ook de beglazing is vrij in te delen: kies een ruime beglazing voor een lichte en transparante sfeer of minder glasoppervlak voor een meer beschutte uitstraling.
levensloopbestendige woning tuinzijde
foto achterzijde
foto flexibele voorzijde

Voor een Prijsindicatie bel: 0575 74 30 87

Gasloos gebouwd, inclusief warmtepomp en zonnepanelen.

plattegrond
plattegrond

één WOONLAAG

Deze versie van de schuurwoning kenmerkt zich door de gebruikte enkele woonlaag. De opzet van deze woning maakt een volledig vrije indeling van de ruimtes mogelijk. Een werkplek aan huis, één of meerdere slaapkamers, een open woonkeuken, allemaal mogelijk en helemaal aanpasbaar aan uw wensen.

flexibele indeling

Dit schuurwoningconcept is ook zeer geschikt als levensloop-bestendige woning. Afhankelijk van de gekozen afwerking krijgt deze schuurwoning een strakke en moderne of een meer landelijke uitstraling. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u ons ook bellen op: 0575 – 84 60 52

Pin It on Pinterest

Share This