BRAMEL

avontuurlijk wonen in een moderne schuurwoning
Bramel vooraanzicht
Bramel rechter aanzicht
Bramel achterkant
Bramel linkeraanzicht

MODERNE SCHUURWONING

Bramel is een moderne schuurwoning, die teruggrijpt op de eenvoud van een schuurontwerp. Een eenvoudige kap, ramen op de plaats van de denkbeeldige schuurdeuren, constructieve spanten in het zicht, kortom: deze schuurwoning bevat duidelijke verwijzingen naar de oorsprong van de schuur. Afhankelijk van de door uzelf uitgekozen type afwerking krijgt deze schuurwoning een modern of een landelijk karakter.

schuurwoning tuinzijde met vijver
Met een optionele sfeervolle buitenhaard en beschut door de overkapping is het ook als het wat kouder wordt of ’s avonds volop genieten op het terras van deze schuurwoning.
buitenhaard foto tuinzijde

SCHUURWONING:
FLEXIBEL INDEELBAAR

Deze schuurwoning kan ook, met een badkamer en slaapkamer op de begane grond, in een levensloopbestendige variant worden uitgevoerd. Bekijk ook dit levensloopbestendige ontwerp

Prijs op aanvraag. Bel 0575 – 84 60 52

Gasloos gebouwd, inclusief warmtepomp en zonnepanelen.

eigen huis met vijver

SCHUURWONING MET
OVERDEKT TERRAS

Standaard is deze schuurwoning uitgevoerd met een riant overdekt buitenterras. Het creëren van een buitenhaard in de markante schoorsteen behoort tot de mogelijkheden. Zomeravonden beleef je voortaan vanaf je eigen riante veranda voorzien van alle gemakken!

terras met serre

Hierboven; een variant van de schuurwoning waarbij de helft van het terras door middel van beglazing is geïntegreerd in de woning.

plattegrond begane grond
plattegrond eerste verdieping
plattegrond zolder

Begane Grond

Bij binnenkomst van de schuurwoning via de voordeur treft u een hal aan met verdekt opgestelde toiletruimte, meterkast, en een open trap naar de eerste verdieping. De begane grond heeft aan de rechterzijde ruimte voor een open keuken en een eethoek. Aan de linkerzijde bevindt zich de zithoek die, via dubbele open-slaande deuren, contact maakt met de tuin. De open structuur van de verschillende gedeeltes in combinatie met de beglazing resulteren in een zeer transparant, ruimtelijk effect. Een omgekeerde indeling met een tuingerichte keuken is  ook mogelijk.

Eerste Verdieping

Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers, een badkamer-ruimte en een separaat toilet aan. Alle slaap kamers op de eerste verdieping  en de badkamer beschikken over direct buitenlicht.

ZOLDER

Via een vlizo-trap bereikt u de zolder met een royale bergruimte en een vaste lichtaansluiting.

Voor meer informatie kunt u ons ook bellen op: 0575 – 84 60 52

Pin It on Pinterest

Share This