HACKFORT

klassiek herenhuis
voorkant
rechterkant
achterkant
linkerkant
huis laten bouwen herenhuis voorkant

Ruim en elegant

Royaal bemeten klassieke woning met voldoende ruimte voor een gezin of de mogelijkheid voor een praktijkruimte aan huis.

Kiezen voor Hackfort is: een royaal bemeten klassiek herenhuis laten bouwen volgens hedendaagse normen en tegen een bescheiden prijs.

KLASSIEK HERENHUIS

Kenmerkend voor dit klassieke herenhuis is de symmetrische geometrie en de ramen, die zijn uitgevoerd met een moderne interpretatie van de roedeverdeling. Klassiek met een moderne uitstraling.

huis laten bouwen klassiek herenhuis tuinzijde

VEELZIJDIG HERENHUIS

Dit herenhuis-ontwerp is naast zijn ruime opzet, ook verrassend veelzijdig als het gaat om de afwerking en de uitstraling van de buitenzijde. Door gebruik te maken van een contrasterende kleurstelling of gedeeltelijke afwerking van de buitengevels met hout varieert de uitstraling van modern tot meer landelijk of rustiek.

Prijs op aanvraag. Bel 0575 – 84 60 52

Gasloos gebouwd, inclusief warmtepomp en zonnepanelen.

plattegrond 0
plattegrond 1
plattegrond 2

Begane Grond

Bij binnenkomst via de voordeur treft u een hal aan met toilet, meterkast en een open trap naar de eerste verdieping. De begane grond  van dit herenhuis heeft aan de linkerzijde ruimte voor een open keuken en een eethoek. Een tuindeur verbindt het keukengedeelte met de tuin.  Aan de rechterzijde bevindt zich de zithoek van de woonkamer. De open structuur van de verschillende gedeeltes in combinatie met de symmetrische kozijnen resulteren in een zeer ruimtelijk effect.

eerste Verdieping

Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers aan, een badkamer, een separaat toilet en nog een kamer (bijvoorbeeld te gebruiken als werkkamer). Alle kamers op de eerste verdieping (met uitzondering van het toilet) beschikken standaard over royaal buitenlicht.

zolder

Via een vaste trap bereikt u een vrij in te delen ruime zolder.

Voor meer informatie kunt u ons ook bellen op: 0575 – 84 60 52

Pin It on Pinterest

Share This